ANNONSERE PÅ FJORDS.COM?

Din bedrift kan nå annonsere på Fjords.com, et nettsted med informasjon for turister og reisende med hovedfokus på de 10 mest populære fjordene på Vestlandet.

Nettstedet fjords.com har vært i drift i over 22 år. I tillegg til å skrive om aktiviteter så har det etterhvert blitt mer fokus på flotte steder på Vestlandet der man kan lese om hva man kan se og gjøre og hvor man kan overnatte.

Annonsere på fjords.com

Åndalsnes og Romsdalsfjorden i fugleperspektiv.
Åndalsnes og Romsdalsfjorden i fugleperspektiv.

Fjords.com har som nevnt vært “på nett” i over 22 år og kommer høyt opp i google-søk på relevante søkeord. Nettstedet har informasjon i Norsk, Engelsk og Tysk språkdrakt.

Siste tre måneder (oppdatert 22 Mai 2024) har nettstedet hatt ca 23% besøkende fra Norge, 22% fra USA, 12% fra Tyskland, 9% fra England og 3% fra Nederland. Resten er fordelt mellom (i rekkefølge) Sverige, Canada, Spania, Frankrike, Australia osv.

Det er mye informasjon i artiklene, med bilder, video og tekst med lenker til aktører innen aktiviteter, opplevelser, mat og drikke og overnatting. Dette for å inspirere og gjøre det lettest mulig for potensielle besøkende/turister å finne fram i jungelen av tilbud.

En eventuell annonse må ha relevans til innholdet på Fjords.com og må være en Norsk bedrift.

Kanskje det kan være interessant for din bedrift å annonsere på Fjords.com? Send en forespørsel på mail til info (at) fjords.com for å motta nøkkeltall og tilbud på annonsering.

Idylliske Fjærland ved Fjærlandsfjorden som er en sidefjord til Sognefjorden.
Idylliske Fjærland ved Fjærlandsfjorden som er en sidefjord til Sognefjorden.